Nemzet és Haza - A fogorvosblog megújult!

A nemzet te vagy! Nem egy párt, vagy egy mozgalom.

Közösség
Archívum
..............................................

2012. okt. 02.

Dési János másképpen - avagy egy művészember múzsája

Az alábbi cikkek ihletettek meg: Orbán turul pörköltje (nepszava.hu)    

Elképesztő módon gyalázza a Turult és Emesét a Népszava (kuruc.info)

 

Én úgy döntöttem szobrot fogok állítani. Főleg most, hogy annyira ellene vannak a szovjet csecsen felnőtt firkászok. Arra gondoltam Dési Jánost kérem fel a szobor csoport fő elemének múzsájának.

Dési János

A kompozíció a következő lenne az előzetes elképzelések szerint.

A központi alak, (Dési János) oldalt fekve, egyik kezével Rákosi Mátyás (fél térdre ereszkedve) heréit tartja, másik kezével Péter Gábor (szintén fél térdre ereszkedve) hímvesszőjével játszik. Ez a csoport felfelé néz tátott szájjal csodálkozva a példaképeikre, egy 50 méter magas (álló) Lenin és Sztálin szoborra. Lenin éppen ejakulál, a másik kezével a Rózsadomb felé mutat. Sztálin elvtárs vizel, a másik kezével, Moszkva felé mutat. Ez a „csodálatos” keverék pedig csillogva hullik alá a lenti emberek szájába, és arcára.

Ezt az ötös szobor csoportot, mint egy megkoronázva, Kádár János, Apró Antal, Dobi István és Gerő Ernő angyalként „repülnének” körbe-körbe. (Ha elég támogatót tudok magam mögött, akkor valóban mozogni is fognak.)

A szobor rendeltetése többféle lehet:

  • Lehet mellette hivatásszerűen rettegni, hogy itt vannak „nácik”.
  • A „náciknak” lehet dobálni bármivel, ami lemosható. (Ez a többszöri felhasználás miatt lenne szankcionálva.)
  • Thürmer Gyula és szakadár csapatai, valamint kivénhedt MSZMP-s párt szajhái mindenféle szeánszokat, és orgiákat rendezhetnek a tövében.

A szobor helye:

A kistarcsai internáló tábor főudvara lenne.

Kérem, támogassák ezt a remek szoborcsoportot, és nézzék el nekem a művészi szabadság eme abberált kifejezési formáját. Azt hiszem ezek az emberek megérdemelnek ennyit.

 

A szobrász.

2012. okt. 01.

Emlékszünk még? A rendőrök figyelmébe .....

2012. Május 19-én, szombaton a német rendőrök sisakjukat levéve (mintegy kicsit civilként is mutatva magukat és jelezve, hogy ők is a rendszer áldozatai) együtt vonultak az Occupy mozgalom tüntetőivel. 
 
 
A megmozdulások célpontjában az ún. "Trojka" áll, mely a jelenlegi helyzet kialakulásáért igenis felelős: ez pedig nem más, mint az Európai Központi Bank, az Európai Bizottság és a Nemzetközi Valutaalap (IMF).
 
 
Nemzet és Haza

2012. szept. 30.

Cionosta gondolatok szépen becsomagolva

"A szegényeket nem lehet szabaddá tenni azáltal, hogy a vállalatoktól veszed el a szabadságot. A vagyont nem lehet megsokszorozni úgy, hogy elosztod." A Kormány senkinek nem adhat valamit anélkül, hogy azt először ne venné el valaki mástól. Amikor valaki kap valamit anélkül, hogy azért megdolgozott volna, azért valaki másnak kellett megdolgoznia. A legrosszabb dolog, ami egy nemzettel történhet, ha a lakosság egyik fele azt hiszi, nem kell dolgoznia, mert valaki más fog dolgozni helyette; a másik fele meg úgy érzi, hogy nem érdemes dolgoznia, mert nem élvezheti a munkája gyümölcsét, ha azt elveszik tőle." - Adrian Rogers, Ten Secrets For A Successful Family

Ide kattintva található a "mű"

 

Fovorvos


2012. szept. 29.

Gazdasági bérgyilkosok tanmese (magyar felirattal)

John Perkins narrációjával.


 

Fogorvos


2012. szept. 28.

Gazdasági tanmese

A videó az egyre népszerűbb Móricka Magazin egyik képregénye alapján készült. 

 

 

Asszisztens - Videó: GoyimPrideHungary.

 


2012. szept 27.

 

Van még itt pénz! Csak Matolcsy észre ne vegye!

 

Már csütörtök délután több mint száz ember várakozik a Mammut bevásárlóközpontban az éjfélkor debütáló iPhone 5-ért.
 
A sor elején álló András az [origo]-nak elmondta, hogy szerda délután óta várakozik a készüléket elsőként piacra dobó T-Pont üzlet előtt. András elmondása alapján neki és társaságának volt egy kis atrocitása a bevásárlóközpont biztonsági őreivel, akik este ki akarták tessékelni az Apple-rajongókat, de végül megengedték, hogy a Mammutban maradjanak, de nem aludhattak és nem feküdhettek a padokon. Andrásék két generációval korábbi, iPhone 4 készülékeiket szeretnék az új típusra cserélni, amelyet részletfizetéssel fognak megvásárolni éjféltől.
 
Sorban ülnek a vásárlók
 
 
Az origo.hu tudósítója szerint a Mammut 2-ben található üzlettől az áruház két szárnyát összekötő függőfolyosókon át végig várakoznak a vásárlók, sokan a Mammut 1-ben ücsörögnek a vásárlóknak kirakott székeken, összesen nagyjából százhuszan-százötvenen.
 
A sorbanállók közül néhány huszonéves lány is iPhone 4 készülékeit cseréli az új modellre, egyikük a még sok órányi várakozásra az Elfújta a szél című, közel ezerkétszáz oldalas regénnyel készült. Ők azért jöttek el személyesen a premierre, mert későn értesültek az előrendelés lehetőségéről, és mire online megrendelhették volna az új modellt, annak előrendelhető példányai már elfogytak. Az új iPhone-ra várakozók mellett elhaladó gyerekek párbeszédéből elcsíptük azt is, hogy bár ők rosszul vannak ettől a nagy sortól, szeretnének maguknak egy iPhone-t, "mert egy iPhone-t mindenki akar."
 
Fogorvos - origo.hu nyomán
 

 

2012. szept. 27.

Eggyel kevesebb proletár karrierista - Meghalt Verók István 

Egy munkásmozgalmi karrier beteljesülése - avagy hogyan lesz egy hűséges géplakatosból, politikus.

Verók István 1950-ben született. 1967-69 között a Ganz MÁVAG géplakatosaként dolgozott. 1971-től a Közlekedési és Műszaki Vállalat útlevél és vízum ügyintézője, majd 1976-tól rendezvényszervezője volt.

Ezt a hatalmas karriret az Államvédelmi Hatóság biztosította Verók számára. A III/III-4. Osztály, Elhárítás kulturális területen beszervezett személyeként töltötte be a rendezvényszervezői poziciót. 1981-ben főiskolai diplomát szerzett könyvtár-pedagógiai szakon. 1985-től a Reflektor Kiadó sorozatszerkesztője, majd főszerkesztője volt. 1989-től több szolgáltató, kereskedelmi és építőipari kft.-nél szipolyozta a nemzet vagyonát - olvasható az MSZP honlapján. (Szerkesztőség általkiegészítve az igazsággal.)
 
Verók István 1993-tól a Terézvárosi Önkormányzat gazdasági társaságánál, az Oktogon Kft.-nél vállalkozási igazgató, majd a cég Terézvárosi Kft.-vé történő átalakulása után, 1995-től ügyvezető igazgatóként tevékenykedett. A 2002-es választásokat megelőzően tagja volt a terézvárosi önkormányzat vagyongazdálkodási bizottságának, és a Budapesti Kereskedelmi Kamara vezetésében is tevékenykedett.
 
Verók a bíróságon
 
Verók a bíróságon.
 
A Fővárosi Főügyészség 2003-ban nyomozást rendelt el ellene hivatali visszaélés, valamint hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt. 2011-ben vádat emeltek ellene és társai ellen az Andrássy út 47. szám alatti palota eladása miatt. Később más eladott ingatlanok ügyében is nyomozás indult ellene.
 
Mély megrendüléssel fogadtuk a tragikus hírt, hogy rövid lefolyású betegségben váratlanul elhunyt Verók István, Terézváros volt polgármestere, az MSZP terézvárosi elnöke - reagált a hírre a szocialista párt vezetése.
"Együttműködő, mások véleményére nyitott vezetői stílusát, emberséges, megértő személyiségét sokan tisztelték és szeretették" - olvasható a Mesterházy Attila, Horváth Csaba és Molnár Zsolt által aláírt közleményben. Verók István barátunk hiányozni fog mindannyiunknak - írják a politikusok. (Nekünk nem fog fog hiányozni! - Szerk.)
 
Most lesz lehetősége Kun Bélával beszélni. Mi az alábbi nótával búcsuzunk Verók Istvántól, azoknak pedig akik már elfelejtették, vagy elmaszatolták a fejükben honnan is érkezett ez a nemzet fekélyének is nagy jóindulattal nevezhező proletár a  "zeneszám" meghallgatása után hátha eszébe jut.
 
 
 
 
 
 
Andrássy László 
 

2102. szept. 26.

 

A médiában csak azt látod, amit ők akarnak hogy láss!

Ilyen a média

 

2012. szept. 26.

Így jár el a rendőrség egy kiemelt életellenes bűncselekmény során

Akkor most (minden tiszteletem Budaházy Györgynek, és a Hunnia per vádlottjainak) de ők mit várnak?

Kifakadt Miszori László, a romagyilkosságok ügyét tárgyaló tanácsvezető bíró a letartóztatáskor végzett rendőrségi akció, valamint a helyszíni szemle dokumentációján. A bíró szerint a jegyzőkönyv ugyanis nem ér semmit. Döbbenetesnek nevezte Miszori László tanácsvezető bíró a vádlottak letartóztatásakor készített jegyzőkönyvet a helyszíni szemléről, valamint a videófelvételt. 

A helyszíni szemlén készített jegyzőkönyvet a bíró nullának nevezte, szerinte „egy kocsmai verekedésnél is” ennél részletesebb és ténygazdagabb jegyzőkönyvet kell készíteni.

- „Mit kezdjek vele? Dobjam ki? Mert ennyit ér" – mondta felháborodva.

Az akciót eltervező és lebonyolító parancsnok vallomásához Miszori annyit fűzött hozzá:

-„Naiv volt, mint vezető, uram!”..... Nem tanítják, hogy kell elkészíteni egy helyszíni videofelvételt? A többórás helyszíni szemléről és házkutatásról egy hatvan perces felvételt készítettek, de nem tudom, hogy miről szól” – fakadt ki a bíró.

A debreceni akció parancsnoka továbbá arra sem tudott elfogadható magyarázatot adni arra, hogy a többszöri rendőri biztosítás ellenére miért engedték Csontos István negyedrendű vádlottat szabadon távozni a letartóztatást éjszakáján a Perényi 1 klubból. 

Délben Kiss István másodrendű vádlott kikelt magából, hogy haza szeretne menni, mert mint mondta, „törvénytelen bizonyítékok, hamis vallomások alapján" tartják fogva három éve.

Az események ide kattintva nyomon követhetők.

 

A ciganyvadaszat-per.blogspot.som nyomán - Asszisztens

Próba

Itt kezdtük - Régebbi írásaink

Olvass vissza minket!

.............................................

Letölthető könyv

David Irwing - Felkelés! Egy nemzet küzdelme: Magyarország 1956.

A képre kattintva letölthető

Segítség: A oldalon kicsit lentebb görgetve található az ingyenes letöltés.

 

Látogatók

látogató számláló