Nemzet és Haza - A fogorvosblog megújult!

A nemzet te vagy! Nem egy párt, vagy egy mozgalom.

Közösség
Archívum
..............................................

 

Ti csak kritizálni tudtok?

Nem, nem csak kritizálni tudunk, de már megfogalmazódott benned ez a kérdés, akkor a sablonzsidózáson, és a random provokátorozáson kívül mást is elértünk.

Mit tettetek ti ezért a nemzetért? Csak ezt a weboldalt üzemeltetitek, és ennyi az egész?

A kérdésre fordítva válaszolok. Nem, nem csak ezt a weboldalt üzemeltetjük, nem klaviatúra forradalmárok vagyunk. A honfitársainkon így a nemzeten, karitatív módon segítünk. Két kezünk munkájával, valamint anyagi kvalitásunkat tekintve minden tőlünk telhetőt megteszünk. Reményt adunk az embereknek még, csak ha pár napra is. Szólunk hozzájuk. Ugyanis hogy a segítségünkkel íróasztalhoz jutott családfőt idézzek:

„Ha Vona Gábor hozzám szólna, akkor én és több ezer ember is ott lett volna a gárda évfordulón” Vona Gábor pár száz gárdistához beszél, és azok sleppjéhez”

Nem mi mondtuk, egy dolgozó három gyermekes apuka, akinek a szívében olyan szeretet van a hazája iránt, mint kevés embernek az egész nemzeti oldalon.

Mi szólunk, az emberekhez beszélünk hozzájuk, ha lehet ilyen magasztos kifejezést használni a nemzet nyelvén szólunk hozzájuk. Ezen kívűlmás módon is teszünk az emerekért, de annak csoportos végrehajtása ma az alkotámyos rend elleni szervezkedés büntettét kielégíti ebben a szalon diktatúrában.

A Cikkajánlóra "azt mondjátok" frissülő tartalom, viszont van úgy, hogy sokáig nincs új hír.

Ha balesetekről szeretnél hallani, akkor várnod kell 18:30 –ig, a TV 2-n majd bemutatják az összes balesetet. A kedélyjavító híreket, politikai szónoklatokat, várható intézkedéseket sem közöljük. Valamint mindenféle főzőcske fesztiválról, és egyéb programokról adnunk tájékoztatást. A hírek így is meg vannak kozmetikázva tehát azzal kell gazdálkodnunk, ami van. Azokat a híreket tesszük közzé, amit úgy gondolunk, fontos lehet. A Kapcsolat menüpont alatt található e-mail-re várjuk az oldallal kapcsolatos észrevételeket, és az olvasói igényekhez, (valamint az nézeteink figyelembevételével) alakítjuk az oldalt.

Folytatjuk .......

Itt kezdtük - Régebbi írásaink

Olvass vissza minket!

.............................................

Letölthető könyv

David Irwing - Felkelés! Egy nemzet küzdelme: Magyarország 1956.

A képre kattintva letölthető

Segítség: A oldalon kicsit lentebb görgetve található az ingyenes letöltés.

 

Látogatók

látogató számláló